14 Mayıs 2017 Pazar

Ersağ Temizlik Ürünleri

ersağ üyelikÖdeme Kredi kartın, temizlik sonrası ödeme için kaydedilmektedir. Şu an kredi kartından bir ön ödeme alınmamaktadır. Sadece rezervasyonu ersağ bir ön provizyon yapılabilir. Ne Zaman Ödeyeceğim? Ödeme, her temizlikten sonra, kredi kartı sahibinin onayıyla alınmaktadır. Nasıl Ödeyebilirim? Ödemeniz online olarak ödeme hizmet ersağ üye ol sağlayıcımız İyzico aracılığıyla alınmaktadır. Temizliğiniz bittiği zaman nakit ve bozukluk arama, masa üzerinde bırakma dönemi geride kaldı. HSBC bankası kartları ersağ üyelik başvurusu dışında bütün kredi kartları ile işlem yapabiliyoruz. Kapat

Ersağ ÜYE OL

Kredi kartın, temizlik sonrası ödeme için kaydedilmektedir. Şu an kredi kartından bir ön ödeme alınmamaktadır. Sadece rezervasyonu ersağ üye ol kesinleştirmek bir ön provizyon yapılabilir. Ne Zaman Ödeyeceğim? Ödeme, her temizlikten sonra, kredi kartı sahibinin onayıyla alınmaktadır. Nasıl Ödeyebilirim? Ödemeniz online olarak ödeme hizmet sağlayıcımız İyzico aracılığıyla alınmaktadır. Temizliğiniz bittiği zaman nakit ve bozukluk arama, masa üzerinde bırakma dönemi geride kaldı. HSBC bankası kartları dışında bütün kredi kartları ile işlem yapabiliyoruz.

Ersağ ÜYE

Temizlikyolda.com; Ev Temizliği, Kuru Temizleme, Halı Yıkama, Perde Yıkama, Koltuk Yıkama ve diğer tüm temizlik ihtiyaçlarınız için kurulmuş ersağ üye ödüllü bir internet şirketidir. Temizlikyolda.com ile adresinize en yakın temizlik firmaları arasından temizlik fiyatları, puan, yorum, rezervasyon durumu gibi kriterlere göre karşılaştırarak seçim yapabilir, online temizlik siparişi oluşturabilirsiniz. Tamamlanan siparişlerinizden sürekli puanlar kazanır, sonraki siparişlerde istediğiniz temizlik hizmetinde puanlarınızı kullanabilirsiniz. Ödemelerinizi kapıda nakit, kapıda kredi kartı veya online kredi kartı ile yapabilir ayrıca kredi kartınıza taksit seçeneklerinide tercih edebilirsiniz.

Ersağ Üyelik

Bu hesaplama her hafta temizliği yapılan ve ortalama büyüklükteki odalar için geçerli. Ev her hafta temizlenmiyorsa, odalar büyükse veya ersağ üyelik taşınma öncesi temizlik yapılıyorsa, 2 ila 4 saat eklemeni öneririz. GÜNDELİKÇİ EV TEMİZLİĞİ Temizliğe neler dahil? Almış olduğunuz temizlik sürecinde personel belirtmiş olduğunuz standart temizlik işlemleri yerine getirmektedir. Hizmet süresi dolduğunda onayınızı alarak personel adresinizden ayrılır. Temizliğe neler dahil değil? -İnşaat sonrası temizlik -Duvar.


Ersağ Üyelik Başvurusu

tavan ve normal erişim dışındaki alanların silinmesi -Birikmiş çöp veya aşırı miktarda evcil hayvan kirliliği olan alanlar -Koltuk ve halı ersağ üyelik başvurusu Bahçe, avlu, depo, garaj temizliği -Haşere ilaçlama -Halı, kilim silkeleme -Ağır eşyaları çekme, yer değiştirme gibi işlemler yapılmamaktadır. Temizlik malzemeleri getiriyor musunuz? Gündelikçi temizik hizmetimizde temizlik malzemesi getirilmemektedir. Hizmete yemek dahil mi? Yarım gün ev temizliği hizmetinde personele yemek vermeyebilirsiniz ancak tam gün temizlik hizmetinde öğle yemeği sizlere ait olmaktadır. 


Ersağ Temizlik Ürünleri

Satın almış olduğum hizmet süresi yetmez ise ne olacak? Personeller normal çalışma performansında çalışmaktadırlar ve mesai süresi boyunca belirttiğiniz yetiştirebileceği işlemleri gerçekleştirmektedir. Mesai süresi bittiğinde personel bilgi vererek ersağ temizlik ürünlereri adresinizden ayrılmaktadır. Temizlik görevlisinden memnun kalmazsam ne oluyor? Kullanıcılarımızın ve temizlik görevlilerimizin memnuniyetleri bizim için çok değerli. Herhangi bir sebeple temizlik görevlisinden memnun kalmazsanız bir sonraki temizliğinizde farklı bir temizlik görevlisi yönlendiriyoruz. Hizmet esnasında herhangi memnuniyetsiz bir durum olursa veya geri bildirimde bulunmak isterseniz hizmetiniz tamamlanmadan bizleri arayarak bilgi verebilirsiniz. Konuyla alakalı hizmeti veren personele bilgi vererek hizmetinizin akışını değiştireceğimizden emin olabilirsiniz. Camlar dışarıdanda siliniyor mu? Evet. 

Ersağ Üyelerinin Satış Potansiyelleri

Can güvenliği nedeniyle yüksek bir katta iseniz temizlik görevlisini camdan dışarı sarkmakayacak şekilde silebileceği alanı silebilir. Dilerseniz personele cam silme aparatı temin edebilirsiniz. Cam silme aparatı ile personel sarkmadan işleminizi ersağ satışları gerçekleştirebilir. Temizlik sırasında evde bulunmam gerekiyor mu? Evde bulunmak zorunda değilsiniz. Tercihinize ve temizlik görevlisinin nasıl daha rahat çalışacağına göre birlikte karar verebilirsiniz. Taşınma öncesi temizliği yapıyor musunuz? Kaba temizliği yapılmış, yüzeylerde derin lekeler bulunmayan dairelerde temizlik yapılabiliyor. Temizlik personelleri güvenilir mi? Tüm temizlik personelleri sisteme dahil edilmeden önce adli sicil kayıtları kontrol edilmiş, yüz yüze mülakatları yapılmış ve referansları alınmıştır. Temizlik personeli hizmete geç kalırsa ne oluyor? Temizlik personeli seçmiş olduğunuz hizmet başlangıç saatine yetişebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Ancak bazı durumlarda personelin elinde olmayan sebeplerden dolayı gecikmeler yaşanabiliyor. 

Ersağ Üyelik Sistemi

Herhangi bir gecikme olması durumunda gecikme süresi hizmet sonuna eklenecektir ve alacağınız net hizmet süresi kesinlikle değişmeyecektir. ersağ üyelik sistemi REZERVASYON Siparişi ne zaman iptal edebilirim? Hizmet tarihinden 24 saat öncesine kadar müşteri hizmetlerimizle iletişime geçerek siparişinizi iptal edebilirsiniz. Düzenli aynı personelden hizmet alabilir miyim? Temizlik personelinden memnun kalmanız ve temizliğe onunla devam etmek istemeniz durumunda bizlere bilgi vermeniz yeterli olacaktır. Haftalık, 2 haftada 1, Aylık sıklığını seçtiğimde ne oluyor? Seçmiş olduğunuz sıklığa göre siparişiniz düzenli olarak yenilenir. 

Temizlik gününü değiştirmek için ne yapmam gerekiyor? Hizmet tarihinden 24 saat öncesine kadar müşteri hizmetlerimizle iletişime geçerek siparişinizin tarihini güncelleyebilirsiniz. ÖDEME Ödemeyi nasıl yapıyorum? Ödemeniz temizlik gerçekleştikten sonra alınıyor. Sadece rezervasyonu kesinleştirmek için temizlik öncesi bir ön provizyon alıyoruz. Ön provizyonda ödemeniz blokede tutulmaktadır ve işlem gerçekleştikten sonra tamamen kartınızdan alınmaktadır. Ödeme alımı için en üst seviyede serfitikalı ödeme platformu Iyzico ile çalışıyoruz. Nakit ödeme yapabilir miyim? Ödemelerinizi kolay ve güvenli bir şekilde yapabilmeniz için sadece online ödeme ile hizmet veriyoruz. Banka kartı ile ödeme yapabilir miyim? Tabii, banka kartınızı kullanarakta ödeme yapabilirsiniz.