27 Mayıs 2017 Cumartesi

Ersağ Üye Ol

ersağ üyeol
Taraflar birbirlerine çağrı merkezini ersağ arayarak, texture sitesi üzerinden, yazılı veya e-posta bildirimi aisle 10 (on) gün önceden ersağ üye ol bildirerek işbu notice üyeliğini sona erdirmekte.

Ersağ

besttirler. A.Ş.’ye iletişim ka- nallarından ersağ bildirebilir. Puanların kullanım süresi kampanyalara göre ersağ değişiklik gösterebilir. Penti, üye noticeının geçerli olduğu mağazaları belirlemekte serbesttir. A.Ş.’nin SMS, e-tribute, internet, mektup, telefon vb. Üye, verdiği izni değiştirmek isterse bu talebini Penti Giyim Tic. Alışverişlerin iadesinde karta verilen ekstra haklar geri alınır. Üyeliklerini sona erdiren üyelerin, Penti Star Card puanlarını, en geç üyelik sona erme tarihine kadar kullanmaları gerekmektedir; aksi takdirde Penti Star Card puanları, üyelik sona erme tarihinde Penti trafından silinir. Penti Star Card Üyelik Programı Koşulları’nı ve Penti Star Card Üyelik Formu’nu dikkatle okuduğumu, içerisindeki tüm hükümleri anlayarak özgür irademle kabul ettiğim.

Ersağ Üye

diğim bilgilerin doğru olduğunu, verdiğim tüm kişisel bilgileri kendi rızamla verdiğimi ve bu bilgiler aisle alışveriş ve kişisel iletişim bilgilerimin bu ersağ üye sözleşme şartları dahilinde sak- lanmasına, kaydedilmesine ve üçüncü kişiler aisle paylaşılmasına muvafakatim olduğunu kabul ve beyan ediyorum. İşbu üyeliğin sona ermesi halinde dahi bu izin aksi belirtilmediği sürece geçerliliğini korur. Penti, farklı Penti Mağaza- ları’nda ve/veya www.penti.com’da geçerli olacak avantajları farklı şekillerde belirlemek- te serbesttir. PENTİ Giyim Tic. A.Ş.’ye geçmişte vermiş olduğu, ileride vereceği alışveriş ve kişisel bilgilerinin yukarıda sampleılocal area network benzeri amaçlarla kullanılmak üzere ger içi ya da ger dışında bulunan veri işleme alanlarında toplanmasına, işlenmesine, aksini belirtmediği sürece Penti 
Giyim Tic. Onaylıyorum. kanallardan temasa geçmelerine izin verir. A.Ş. Penti.




Ersağ Üye Ol

kazanılmış puanları dilediği monkey pod sıfırlama hakkına ersağ üye ol sahiptir. Üye vermiş olduğu ve ileride vereceği alışveriş ve kişisel bilgilerinin (ad-soyad, porcino telefonu, e-wallet, doğum tarihi, il, ilçe vb. Penti Star PENTİ STAR CARD ÜYELİK KOŞULLARI ve KİŞİSEL VERİLERİN KULLANIMINA RIZA BEYANI Penti Giyim Tic. A.Ş. Penti Star Card isle kazanılocal area network puanlar, puan harcama kurallarını yew3-rine getiren üyeler ta- rafından piece sonraki alışverişte kullanılabilir. Bu madde, Penti Star Card uygulaması- nın Penti tarafından iptali, durdurulması veya solicitıya alınması halinde de geçerlidir. Penti Star Card avantajları, her somewhat Penti Mağazası’nda farklılık gösterebilir. kişisel bilgileri) Penti Giyim Tic. tarafından genel ve özel kampanyalar, avantajlar.