12 Ağustos 2017 Cumartesi

Ersağ Kampanya - Ersağ Üyelik

Ersağ alt türü, hangi ayar ve seçeneklerin (tasarlayabileceğiniz reklam türleri gibi) kullanılabileceğini belirler. Bu seçenekler, kampanyanızı ticari hedeflerinize uygun şekilde özelleştirmenize ve sizin için en alakalı özelliklere odaklanmanıza olanak tanır.

Ersağ üye önce oluşturmuş olduğunuz başarılı bir kampanyanız varsa, o kampanyayı bir sonraki kampanyanızı hazırlarken başlangıç olarak kullanabilirsiniz. Bunu yapmak için, kampanyayı kopyalayıp, kopyalardan biri üzerinde değişiklik yapın. Bu şekilde, reklam gruplarınız, reklamlarınız ve anahtar kelimeleriniz için aynı yapıyı ve ayarları kullanarak başlamış olursunuz.

Ersağ üyelik Detaylar​​ Kampanya Detayı Kampanya tüm ücretli uygulamalar, uygulama için satın alımlar, fimler ve oyunlarda geçerlidir. Kampanya kapsamında en fazla 10 TL indirim uygulanacaktır. 10 TL ve üzeri alımlarda da indirimden faydalanılabilecektir. Kampanya, Türk Telekom Mobil Ödeme ile ile defa Google Play’den harcama yapacak kullanıcılar için geçerli olup, bir kullanıcı sadece bir kere indirimden faydalanabilecektir. İndirimden faydalanarak, Google Play’den Türk Telekom Mobil Ödeme ile satın alınan ürün iade edilse bile müşteri kampanyadan faydalanmış sayılır. Türk Telekom kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar. ​​​​

Kampanya türü, müşterilerin reklamlarınızı nerede görebileceğini belirler, ancak reklamlarınızı hedefleyerek bunu daha spesifik hale getirebilirsiniz. Reklamlarınızı hedefleme ile ilgili daha fazla bilgi edinin.

Yalnızca değiştirmek istediğiniz ayarlara sahip olan kampanyaları göstermek için filtre oluşturun. Filtre açılır menüsünde, filtre ölçütü olarak kullanmak istediğiniz ayarı seçin ve ardından Uygula'yı tıklayın. Daha sonra, tablonun üst köşesindeki kutuyu işaretleyerek filtre uygulanan tüm kampanyaları tek seferde seçebilirsiniz.

Ersağ 7 de 5 Kampanya Promosyon (Ağustos 2017)

Kampanya tüm ücretli uygulamalar, uygulama için satın alımlar, fimler ve oyunlarda geçerlidir. Kampanya kapsamında en fazla 10 TL indirim uygulanacaktır. 10 TL ve üzeri alımlarda da indirimden faydalanılabilecektir. Kampanya, Türk Telekom Mobil Ödeme ile ile defa Google Play’den harcama yapacak kullanıcılar için geçerli olup, bir kullanıcı sadece bir kere indirimden faydalanabilecektir. İndirimden faydalanarak, Google Play’den Türk Telekom Mobil Ödeme ile satın alınan ürün iade edilse bile müşteri kampanyadan faydalanmış sayılır. Türk Telekom kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Şimdi, orijinal kampanyanızla aynı yapıya ve ayarlara sahip yeni bir kampanyanız olacaktır. Ancak bu kampanyanın, kampanya geçmişi, anahtar kelime geçmişi veya reklam geçmişi olmayacaktır. Her iki kampanyayı da etkin durumda tutmak istiyorsanız, orijinal kampanyanızın yayınını sürdürmenizi (böylece, zaten oluşturulmuş olan geçmişle devam eder) ve yeni kampanya üzerinde değişiklik yapmanızı öneririz.

Baran Sude Tan Sicilmis Kampanyalara bi turlu bakilamiyor. Unuttunuz galiba uygulamaniz oldugunu Zübeyir Manav Bir sorundan dolayı girmiyor diyor ! Sadettin Kirazci İyi görsel yeterli bilgi Uygulama için teşekkürler. Görsellere bayılıyorum. White Shadow The shoppers concept I see the concept of the app. Aggregation of the campaigns in a single place helps. Maybe a multilingual version can be helpful for the tourists too. Alper Dinçer Premature Programı yükledim, 1 dk ersag ve sildim. Olmamış, üzerinde çalışılması gerekiyor. Çok az firma var. Efe Budak Login Kampanyalari gormek icin login olmam gerekmemeli. Gitti 1 kullanici. Tekrar yüklüyorum. Tebrikler

İpucu Yalnızca değiştirmek istediğiniz ayarlara sahip olan kampanyaları göstermek için filtre oluşturun. Filtre açılır menüsünde, filtre ölçütü olarak kullanmak istediğiniz ayarı seçin ve ardından Uygula'yı tıklayın. Daha sonra, tablonun üst köşesindeki kutuyu işaretleyerek filtre uygulanan tüm kampanyaları tek seferde seçebilirsiniz.