29 Mart 2017 Çarşamba

Ersağ Üyeol

ersağ üyeol
Ersağ Temsilcisi olma hakkı kazanırsınız.Ayrıca temsilcilik ücreti ödemezsiniz.Ürün siparişi vermeniz Ersağ Temsilcisi olmanız için yeterlidir. Ersağ üye olarak %25 indirimli  ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz.Veya yüksek kar marjı ile satış yapabilirsiniz.Yani ister ihtiyaçlarınızı indirimli olarak karşılayın ister satış yapın karar tamamıyle sizindir.Bizim tavsiyemiz her ikisinide yapmanızdır.Organik ürünleri kullanıp sağlıklı yaşarken bu işi kazanca dönüştürmekte son derece zevkli olacaktır.Ürünler tamamen bitkiseldir ve tüm ürünleri şirketin kendisi ersağ üye . ALICInın siparişi iptal etmesi halinde ödediği tutar 10 gün içerisinde kendisine ödenir.(kredi kartı ile yapılan taksitli alışverişlerde ise kredi kartına iade için yukarıdaki prosedür ALICI tarafından kabul edilir) işbu yükümlülüğünü yerine getirmesini engelleyebilecek mücbir sebepler veya nakliyeyi engelleyen hava muhalefetleri,ulaşımın kesilmesi,yangın ,deprem,sel baskını gibi olağanüstü olaylar nedeni ile sözleşme konusu ürünü süresi içerisinde teslim edemez ise .


ERSAĞ


 Bu tip durumlarda Alıcı, un hiçbir sorumluluğu olmadığını,siparişin iptal edilmesini veya teslimat süresinin engelleyici durumunun ortadan kalkmasına kadar ertelenmesi haklarından birini kullanabilir. Mesafeli Sözleşmeler Hakkında ersağ üye ol 9.maddesinin son fıkrası gereğince satıcısipariş konusu mal veya hizmetin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı ileri sürerek (tedarikçi Firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu) ,sözleşme konusu yükümlülüklerini yerine getiremiyorsa ,bu durumu sözleşmeden doğan ifa yükümlülüğünün süresi dolmadan tüketiciye bildirmeyi taahhüd eder.Bu durumda ,D—Market sözleşmeyi derhal fesih etme hakkına haiz olup,Müşterinin sipariş verdiği ürünün bedelini ve varsa borç altına sokan tüm belgeleri ersağ üyelik iade edeceğini taahhüd eder.  KAR MARJI ORTADA. Her ay ürün alma zorunluluğu yoktur. SİZCE DE KARLI DEĞİLMİ  ? Yukarıdaki örnekler sadece satıştan kazanabileceğiniz miktarlardır.Etrafınızdaki insanları Ersağa üye yaparak üyelerinizin satışlarındanda ciddi gelirler kazanabilirsiniz. 


Ersağ Üyeol



Tarafların işbu sözleşmeden kaynaklarından edimlerini yerine getirmemesi durumunda Borçlar Kanunu'nun 106-108. ersağ üyelik başvurusu yer alan Borçlunun Temerrüdü hükümleri uygulanacaktır. Bu süre zarfında da yerine getirilmesi durumunda edimini yerine getirmeyen taraf mütemerrit olarak addolunacak ve alacaklı edimin ifasını talep etmek suretiyle malın teslimini, ve/veya sözleşmenin feshini ve bedelin iadesini talep etme ersağ üyeol sahiptir. SİZCE DE KARLI DEĞİLMİ  ?Siz mesela % 33 kariyerindesiniz, bu durumda 100 TL’lik ürünü 67 TL’ye alırsınız şirketten ve  125 TL’ye  satarsınız,   + 32 TL’lik de  hediye ürün kazanırsınız, hediye gelen ürünleri de satabilirsiniz.67 TL’ye almak ve 155 TL’ye satmak. Ürün yelpazesinde ki yaklaşık 100 farklı ürünün üreticisidir.Ürünler herkesin temel  ihtiyacı olan Şampuan, Diş macunu, Parfümler, Kozmetik, Genel Temizlik,Gıda Takviyeleri gibi en önemli temel ihtiyaç ürünleridir.
içinveveyabuersağ üyeliktarafındanetmesiileersağüyesatışsiparişiüyelikindirimliiseisterürünleriTemsilcisiiçerisindeihtiyaçlarınızıolmanızüyeolyeterlidirol10olmaalabilirsinizVeyayüksekkarmarjıhakkıkazanırsınızAyrıcayapabilirsinizYanitemsilcilikkarşılayınyapınkarartamamıylesizindirBizimtavsiyemizikisinideyapmanızdırOrganikücretikullanıpsağlıklıyaşarkenişikazancadönüştürmektesonderecezevkliolacaktırÜrünlertamamenbitkiseldiredemeztümşirketinkendisiödemezsinizÜrünALICInıniptalhalindeödediğitutargünbaşvurusukendisineödenirkredikartıyapılantaksitlialışverişlerdevermenizkredikartınaiadeyukarıdakiprosedürALICIkabuledilirişbuyükümlülüğünüyerinegetirmesiniengelleyebilecekmücbirsebeplernakliyeyiengelleyenhavamuhalefetleriulaşımınkesilmesiyangındepremselbaskınıgibiolağanüstüolaylarnedenisözleşmekonusuürünüsüresiteslim25