28 Mart 2017 Salı

Ersağ Denizli

ersağ üye
Sizin üyeniz olarak temsilcilik ağına katılanlar da altına ersağ üye Ersağ Üye . Altınızda sınırsız sayıda üye alabilirsiniz. Herhangi bir masrafınız olmadığından sıfır risk taşımaktadır. San ve Tic. Üstelik kandil gibi özel günlerde ve doğum günlerinizde hediye ürünlerden faydalanabilirsiniz. Her ay satış cirosundan da pay elde edersiniz. Eğer satış yapmak istemiyorsanız üyeliğinizi sadece kendiniz için kullanabilirsiniz. Ersağ Üye olarak evinizden kazanç sağlayabilirsiniz. Bu nedenle sıfır sermaye ile satış yapmaya başlayabilirsiniz. Eleman çalıştırmak, kira ödemek, üyelik aidatı vermek gibi masraflarınız bulunmadığından tüm kazancınız size kalmaktadır. 2006 yılında Denizli'de kurulmuş olan tamamen yerli bir kuruluştur. Üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal ettirebilir, bunun için herhangi bir ücret ödemezsiniz. Zorunlu alanları boş bıraktığınızda üyeliğiniz onaylanmayacaktır. Konsantre olarak hazırlanan ürünlerin kullanım ömrü diğer markaların ürünlerine göre daha uzun sürelidir. Ersağ Üyelik Ersağ üyelik başvurusu internet üzerinden kısa sürede yapılabilir. 


Ersağ 

Hem Türkiye'den hem de yurt dışından birçok kişi bağımsız ersağ üyeliği yapmaktadır. Ersağ ürünleri, onaylı ve kalite sertifikasına sahiptir. Üyelik aldıktan sonra size verilen sponsor numarası ile çevrenizdeki kişileri de üye yapabilirsiniz. Ersağ temsilcisi olduğunuzda kendi ihtiyaçlarınızı katalog ücretinin üzerinden indirimli olarak satın alabilirsiniz. Ersağ üyelik başvurusunda 18 yaşından gün almış olmak yeterli olmaktadır. Ersağ üyelik başvurusu sonrasında satış yapabilmek için 100 TL'lik alışveriş yapmanız gerekir. Ersağ Üye Ol Ersağ üye Ol işlemini gerçekleştirdikten sonra üyeliğiniz firma yetkilileri tarafından onaylanmasını bekleyeceksiniz. Firmanın bütün kazançları ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Böylece herhangi bir işte çalışırken ek kazanç veya evinizden ev ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz. Satış yapmak için dükkan kiralamak, sermaye koymak gibi zorunluluklar yoktur. Şti, Denizli Ticaret Odasına bağlı bir şirket olup, network marketing sistem sayesinde üyelerine de kazandırmayı amaç edinen, bunun yanında temizlik ürünlerinin çoğunda bulunan, doğaya zarar veren ve doğadan yok olmayan zararlı kimyasallardan olan fosfattan insanları kurtararak, insanların doğal ürünler kullanmasını sağlamayı misyon edinmiş, yerli malı üreten ve dünya çapında tanınmş, dünya markası olmayı vizyon edinen bir şirkettir. 

Ersağ Üyelik


Ersağ firmasında her üye bir diğer üyeye bağlı Ersağ Üyelik . İstediğiniz zaman üyeliğinizden vazgeçebilirsiniz. Kendi ekibinizi kurduğunuz zaman hepiniz prim almaya başlarsınız. Ürün içerikleri bitkisel yağlardan, özlerden elde edildiğinden doğallığından ve kimyasal içermediğinden emin olabilirsiniz. Üyelik ücreti bulunmamaktadır. Üyelik hiçbir risk taşımamaktadır. Yurt dışından yapılan üyeliklerde sponsor numarası almak için Avrupa veya Almanya'da bulunan firma büromuzun aranması gerekmektedir. Üye formunu doldururken eksiksiz doldurmalı, zorunlu alanları boş bırakmamalısınız. Size uygun olan bir seçenek ile ödemenizi yapabilir, belirli bir ücretin üzerinde alışveriş yaptığınızda ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz. Siparişlerde 4 ayrı ödeme seçeneği sunulmaktadır. Satış yapmak için üyelik açtıktan sonra dilediğiniz bir zamanda tek seferde 100 TL'lik sipariş vermeniz yeterli olacaktır. Ersağ üye Ol Türkiye'nin her ilinde ve yurt dışından üye olabilirsiniz. Ersağ Üye sisteminde satış yapma, kota doldurma, her sipariş verme gibi mecburiyetler gerektirmez. Ersağ, kurulduğu zamandan bu yana ürünlerde doğal malzemeler kullanmaya dikkat eden çevre dostu limited şirkettir. Altınızda bulunan ersağ üye sayısı çoğaldıkça sizde ekip lideri olarak sürekli gelir elde edeceksiniz. Ersağ Üye sistemi ile kazanç elde etme tamamen kişisel başarıya aittir. Aldığınız ürünlerde teslim tarihinden 7 gün içerisinde hiçbir gerekçe göstermeden cayma, iade etme hakkına sahipsiniz. Bunun dışında herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır. 

Ersağ Üyelik Başvurusu


Belirli kariyer seviyesine geldikten Ersağ Üyelik Başvurusu size gönderilen promosyon ve hediye ürünlerinde satışını yaparak karınızı arttırabilirsiniz. Sizin sponsor numaranızla ersağ üye olan kişilerde belirli ölçüde kazanç sağlarsınız. İnternet sitemizden almak istediğiniz ürünlerin içeriğine dair bilgileri inceleyerek detaylı bilgi edinebilirsiniz. h1>ERSAĞ Ersağ üye ol, kazançlı çık sloganıyla yola çıkan ERSAĞ Orgazinzasyon Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Paz. Satış yapma gibi bir zorunluluk söz konusu değildir. Ersağ'da üyelerden hiçbir şekilde üye aidatı veya başka ad altında hiçbir üyelik ücreti alınmamaktadır. Ersağ ürünlerinin içerisinde Fosfat bulunmamaktadır. LTd. Ersağ ürünlerini internet üzerinden üye olarak sipariş verebilirsiniz. Temizlik malzemeleri, kozmetik ürünleri, gıda takviyesi, tekstil ürünleri gibi birçok alanda ürün üretilmektedir. Yerli sermaye ürünleri sattığınız için ülke ekonomisine de katkıda bulunacaksınız. Ersağ üyelik başvurusu gerçekleştirerek risksiz para kazanmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Ersağ üye Ol büyük bir ağdır. Siz ne kadar çok satış yaparsanız o kadar kariyer puanınızı yükseltir o kadar çok kazanç elde edersiniz. Ersağ temsilcisi olduğunuzda üyelere özel ve kişiye özel birçok avantajdan yararlanırsınız. Üyelik işlemlerinin tamamı ücretsizdir. Çevrenizdeki kişileri de üye yaparak kazanırken kazandırabilirsiniz. gibidaolarakvebirsizeiçindedahasadecedışındantümgünboşolanyapmakErsağüyeüyeliksatışsıfırherhangiÜyeliğiniziileüzerindenhemalabilirsinizDenizlidemasrafınızolmadığındanağınarisktaşımaktadırSankatılanlarTicÜstelikkandilSizinözelgünlerdedoğumgünlerinizdehediyeürünlerdenfaydalanabilirsinizayaltınacirosundanpayeldeedersinizEğeristemiyorsanızalabilmektedirkendinizAltınızdakullanabilirsinizevinizdenkazançsağlayabilirsinizBunedenlesermayesınırsızyapmayabaşlayabilirsinizElemançalıştırmakkiraödemekaidatıvermekmasraflarınızbulunmadığındankazancınızsayıdakalmaktadıryılındaolmaktadırkurulmuştamamenyerlikuruluşturistediğinizzamaniptalettirebilirbununücretödemezsinizZorunlualanlarıbıraktığınızdaüyeliğinizonaylanmayacaktırKonsantrehazırlananürünlerinkullanımömrüdiğermarkalarınürünlerinegöreuzunsürelidirbaşvurusuinternetüyenizkısasüredeyapılabilir18Türkiyedentemsilcilikyurtbirçokkişibağımsızüyeliğiyapmaktadırürünlerionaylıkalitesertifikasınasahiptiraldıktansonraverilensponsornumarasıçevrenizdekikişileriyapabilirsiniztemsilcisiolduğunuzdakendiihtiyaçlarınızıkatalogücretininindirimlisatınbaşvurusundayaşındanalmışolmakyeterli2006