15 Aralık 2016 Perşembe

Ersağ Nedir ?

Ersağ nedir sorusu herkese göre farklı cevapları kendi içinde barındırabilir . Örneğin ersağ ürünleri satanlar için ersağ her şeyi ile %100 kaliteli olarak üretilen çevreci deterjanlar ve kozmetik ürünleryiken , Ersağ kullanıcıları için bir yaşam tarzı diyebiliriz . Eğer daha önce ersağ firması ile tanışmadıysanız ilk duyduğunuzda ersağ kelimesi sizin için hiç bir şey ifade etmeyecektir ama küçük bir araştırma ile internet'te Ersağ ile ilgili birçok bilgiye ulaşabilirsiniz .

Ersağ Ürünleri

Ersağ ürünleri tamamı ile kaliteli ürünlerdir . Bu konuda internet'te ve youtube'da yüzlerce video bulabilirsiniz . kaliteli olmasının yanı sıra ersağ ürünleri tamamı ile Türk malıdır . Ersağ ürünleri %94 bitkisel içeriklidir dolayısı ile insan sağlığına zararlı kimyasallar içermez . Helal sertifikası olan ve Türk malı olan tek kozmetik ve temizlik malzemeleri Ersağ markası ile karşımıza çıkmıştır .

Ersağ Nedir ?

Ersağ ürünleri ve ürünlerin ambalajları tamamı ile kaliteli ve geri dönüştürülebilir malzemelerden yapılmıştır , dolayısı ile insan sağlığına zararlı kimyasallar kesinlikle içermez . Ersağ ürünlerini kullandığımızda çevreyi ve suyu kirletmeyiz , Topraklarımız çoraklaşmaz. Ersağ ürünleri kesinlikle fosfat kimyasalı içermez .

Ersağ Üyelik İle Para Kazanabilir Miyim ?

Ersağ üyelik ile ersağ ürünleri alabilir ve aynı şekilde ersağ ürünleri satışı yapabilisiniz . Ersağ üyelik ücreti yoktur ayrıca sipariş sınırı ve her ay sipariş verme zorunluluğu da yoktur . Ersağ üye olduğunuzda herhangi bir alışveriş yapmamış bile olsanız aylar sonra ilk siparişinizi yapabilirsiniz bu konuda ersağ sizi sipariş vermeye zorlamaz .