17 Aralık 2016 Cumartesi

Ersağ Genel Temizlik 1000 ML

 Ersağ ürünleri konsantre olduğu için aynı işi yapan kimyasal ürünlere göre hem daha ucuz hemde daha ekonomiktir. Genel temizlik ürünü sudan etkilenmeyen kalebodur , parket v.b. gibi yerler için üretilmiştir . Genel temizlik ürünü kokusu ile de sizi farklı diyarlara taşıyacak bir kere kullandığınızda artık başka bir ürün kullanmak istemeyeceksiniz . Ersağ üyelik sonrasında bir çok üyenin ilk satın aldığı ürün olan genel temizlik ürünümüz temizlik yapacağınız yerin kirlilik durumuna bağlı olarak 1 litre suya 1 kapak yada 2 kapak Ersağ genel temizlik ürünümüzden koymanız yeterli olacaktır .

Genel Temizlik 10000 ML 

Genel temizlik ürünümüz diğer ürünler gibi konsatre ürün olduğundan 1000 ml konsantre genel temizlik ürünü ile yaklaşık olarak 35-40 lt temizleme sıvısı elde edersiniz . Bu kadar temizlik maddesi ise size baya bir zaman yetecektir . Genel temizlik maddemizde de diğer ürünlerimizdeki gibi içeriğin de fosfat yoktur bu Ersağ ürünlerinin en büyük özelliğidir .  [ ersağ üye ol ]
Genel temizlik ürünümüzü farklı şekillerde kullanan kullanıcıları da internet üzerindeki videolarda gözlemliyoruz . Bu ürün evimizde banyoda mutfakta ve hijyen gereksinimi olan her yerde güvenle kullanabilirsiniz . Genel temizlik ürünü bir çok insan tarafından kullanılan ve biraz öncede söylediğimiz gibi bir kere kullananların bir daha vazgeçemedikleri bir üründür . Genel olarak ersağ ürünlerini incelediğimiz zaman aslında tüm Ersağ ürünler alışkanlık yapan ürünlerdir . Youtube üzerinden çeşitli ev hanımları ve Ersağ satıcıları tarafından hazırlanan videoları incelediğiniz zaman bir adet bir olumsuz yorum göremezsiniz. Bir çok videoda aklınıza bile gelmeyecek tarzda test yapılıyor ve Ersağ ürünlerinin ne kadar kaliteli ürünler olduğu gözler önüne seriliyor . Bir sonraki makalemizde görüşmek üzere , bizi takip etmeye ve yazılarımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşmaya devam edin .