21 Aralık 2016 Çarşamba

Ersağ Çamaşır Aktif | Ersağ Üyelik

Ersağ tarafından üretilen çamaşır aktif ürünü bir önceki makalemizde tanıtımını yaptığımız Ersağ çamaşır tozu ile beraber kullanıldığında çamaşır tozunu aktife eden bir üründür . Bu ürün genelde çamaşır tozu ile beraber kullanılıyor .Çamaşır aktif ürününü tek başına kullandığınız zaman kireç önleyici , leke çıkarıcı yada yumşatıcı gibi düşünülse de böyle bir ürün değildir . Bu ürün sadece çamaşır tozu ile beraber kullanılır ve yine diğer ürünlerimizde olduğu gibi konsantre bir üründür .

Çamaşır aktif ürününü satın almak isteyen okurlarımızın tek yapması gereken Ersağ üyelik başvurusu yapmak yada daha önceden ersağ üyeol yapan bayilerimizden birinden bu ürünü sipariş vermek olacak .

Çamaşır Aktif Nasıl Kullanılır ? 

Ersağ çamaşır aktif ürünü kullanımı gayet kolaydır . Biraz öncede söylediğimiz gibi bu ürün ersağ çamaşır tozu ile beraber kullanılan çamaşır tozunu aktive eden bir üründür tek başına kullanılmaz . Beyaz çamaşırlarda 1 kapak ana yıkamalarda ize 3 kapak  kullanılır. Eğer ön yıkamasız olarak çamaşırlarınızı yıkayacaksanız böyle bir durumda ise 4 kapak dolusu ana yıkama gözüne çamaşır aktif koyarak çamaşırlarınızı güvenle yıkayabilirsiniz. Çamaşır aktif ürünümüz diğer ürünlerimizde olduğu gibi fosfat içermez bu konuda bilgi vermek istedik .