15 Mayıs 2017 Pazartesi

Ersağ ile Mutlu Müşteriler Bol Kazançkar

ersağ üyelik başvurusu
2014 yılından beri Procter & ersağ şirketinde çalışıyor. İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Mühendisliği, 2013 mezunu. Satış Temsilcisi olarak P&G'de görev ve sorumluluklarınız nelerdir? ersağ üye ol Bir gününüz nasıl geçiyor? P&G’de ersağ üyelik başvurusu Satış Temsilcisi olarak temel sorumluluğumuz.

Ersağ Üyelik Başvurusu

 hem kendimizin hem de müşterimizin paydasında, ortak değerler yaratacak planlar ersağ üyelik başvurusu , bu planların en iyi şekilde uygulanmasını sağlamaktır. Temel olarak gün akışımız değişkenlik gösterebiliyor ancak genelde ilk olarak satış durumumuzun kontrolüyle güne başlıyoruz. Bu kontrol sonucunda aksiyon almam gereken bir nokta varsa bunları belirliyorum. Günün akışında mutlaka müşteri ziyaretlerimiz oluyor. Bunlara daha hazırlıklı gidebilmek ve sahanın nabzını daha iyi tutabilmek adına müşterilerin mağazalarında vakit ayırıyorum. Teşekkür Et - 2 kişi teşekkür etti. Diğer Cevapları Satış alanında çalışmanın sizi tatmin eden yanları nelerdir? Satış oldukça dinamik bir alan ve bu nedenle asla rutin bir döngüye girmiyorsunuz. Bu benim için oldukça motive edici bir unsur. Bununla birlikte Satış’ta müşterinizle aldığınız aksiyonların sonuçlarını çok kısa vadede gözlemleyebiliyorsunuz. Dinamik olduğu kadar da şeffaf bir alan olduğu için iş sonuçları çok somut olarak herkes tarafından net bir şekilde gözlemlenebiliyor. Teşekkür Et - 0 kişi teşekkür etti.

Ersağ Üyelik

 Satış alanında çalışmanın zor yanları nelerdir? Müşteri tarafında ve şirket içerisinde çok fazla değişiklik gösteren unsurlar meydana gelebiliyor. Tüm bu unsurları yöneterek bir hedefe koşmanız bekleniyor. Bu nedenle de normalin üzerinde bir stres ersağ üyelik yönetmek gerekiyor. Buna ek olarak, Satış’ta çok yoğun bir insan ilişkisi söz konusu olduğu için zaman zaman ayrı bir zorluk olarak karşınıza çıkabiliyor. Teşekkür Et - 0 kişi teşekkür etti. P&G'de sizi ne motive ediyor? P&G; kendi içinden liderler yetiştiren, terfiye teşvik eden, Türkiye’de pek benzeri bulunmayan bir şirket ve aynı zamanda çok iyi bir liderlik okulu. Bu da gerçekten çok motive edici bir durum. İşe girdiğim ilk günden itibaren çok ciddi sorumluluklar alarak her gün yeni bir zorluk, yeni bir öğretiyle pekiştirdiğim bir serüven benim için. Bu nedenle bu öğrenme süreci devam ettiği için çok büyük bir keyif duyuyorum. Ayrıca P&G’deki çalışma ortamı gerçekten rahat, farklılıklara açık ve hür. Dolayısıyla her türlü görüş ve fikirlerinizi özgürce yansıtabiliyorsunuz. Bu da beni en çok motive eden unsurlardan bir tanesidir. Teşekkür Et - 0 kişi teşekkür etti. P&G'de yeni mezun işe alım süreci nasıl işliyor? Kendi deneyiminizi anlatır mısınız? P&G’de internet yoluyla başvuruyla işe alım süreci başlıyor. Bu başvuruların ardından yazılı bir sınava davet ediliyorsunuz. Akabinde de uygun bulunmanız durumunda yüz yüze mülakatlara çağrılıyorsunuz.

Ersağ Üyeol

 İki farklı mülakat yapılıyor, ardından da işe alım sonucunuzu öğreniyorsunuz. Benim tarafımda da benzer şekilde ilerledi. Yalnızca çok daha hızlı bir ihtiyaç olduğu için daha sık periyotlarla görüşmeye gelerek süreci tamamladım. Dolayısıyla buradaki ersağ üyeol aciliyetine göre bu sürecin uzunluğu değişebilir. Teşekkür Et - 0 kişi teşekkür etti. P&G'ye katılan yeni mezunları nasıl bir kariyer yolu bekliyor? P&G Satış tarafında öncelikli olarak Distribütör Operasyonları’nda göreve başlıyorsunuz. Burada biraz daha orta ölçekli müşterileri yönetiyorsunuz. Bu portföy sayesinde biraz daha işin detaylarını, inceliklerini ve satışın temellerini öğreniyorsunuz ve bu ilk yıl boyunca hem yurtdışında hem de yurtiçinde çeşitli eğitimler alıyorsunuz. Bu 1 yıl aslında sizin için bir öğrenim süreci oluyor. Hem müdürünüzle olan yakın çalışmalarınızla hem de aldığınız eğitimlerle sizi hazır hale getirmeye amaçlıyor. Ardından Müşteri Yöneticisi olarak kariyerinize devam edip, daha büyük portföylerde sorumluluklar alabilirsiniz. Müşteri Yöneticisi bandında da çok farklı görevlerde yer alabilirsiniz. Teşekkür Et - 0 kişi teşekkür etti. 

Ersağ Üye

Satış departmanı ne iş yapar? Nasıl projeler üzerinde çalışıyorsunuz? P&G’de Satış Departmanı’nda hem müşterimiz hem de kendimiz için ortak bir değer yaratmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda satışı maksimize edecek bir ürün bulunurluğu, ersağ üye dağılımı, rafın müşteri odaklı ve düzenli olması gibi konularda da çeşitli projeler yapıyoruz. Buradaki amacımız yine satışın maksimize edilmesidir. Teşekkür Et - 0 kişi teşekkür etti. İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümü size neler kattı? İşletme Mühendisliği bölümü hem Mühendislik altyapısıyla analitik bakış açısı kazandıran hem de yine İşletme tarafıyla da biraz daha sosyal ve farklı disiplinlerde eğitim görmenizi sağlayan bir bölüm. Öncelikli olarak bana bu bakış açısını kazandırdı ve bölümün teşvik ettiği stajlarla mezun olduğumuzda, hangi alanlarda çalışmanın daha uygun olduğunu anlama şansına sahip olmamı sağladı. Teşekkür Et - 3 kişi teşekkür etti. İşletme Mühendisliği Bölümü mezunları ne yapar? İş imkanları nelerdir? İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olan biri çok farklı alanlarda çalışabilir. İnan Kaynakları, Satış, Finans veya Üretim gibi birçok farklı alanlardaki stajlarla belli bir temel kazanmış oluyoruz. Bu doğrultuda herhangi bir şirketin herhangi bir fonksiyonunda yer alabiliyoruz.

Ersağ Ürünleri

 Teşekkür Et - 2 kişi teşekkür etti. İşletme Mühendisliği Bölümü kimlere göredir? Nasıl karakter özellikleri gerektirir? İşletme Mühendisliği, Mühendislik altyapısı gereği sayısal öğrencisi olanların başvurduğu, aynı zamanda sosyal ağırlıklı da ersağ ürünleri verdiği için bu anlamda çok açık olmanızı gerektiren bir bölüm. Bu nedenle hem sayısal öğrencisi olup hem de sosyal bir iş yapmak istediğinize karar verdiğinizde başvurabileceğiniz en güzel bölümlerden bir tanesidir diyebilirim. Teşekkür Et - 3 kişi teşekkür etti. Benzer Kişiler Cüneyd Tantuğ Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Erol Bilecik Index Grup CEO Hüseyin Cevahiroğlu İTÜ Mezunlar Derneği Başkan Yardımcısı Temel Kotil Türk Hava Yolları Genel Müdürü Cenk Alper Vodafone Kurumsal Çözümler Direktörü Vodafone Şebnem Burnaz İTÜ İşletme Mühendisliği Öğretim Üyesi Ali Rıza Ersoy Siemens İcra Kurulu Üyesi Siemens Halil Kayıkçı İTÜ Uzay Mühendisliği Öğrencisi Cenk Ceylan Rockwell Automation.

Ersağ Market

 Türkiye Genel Müdürü Mehmet Karaca İTÜ Rektörü Sorular Satış Temsilcisi olarak P&G'de görev ve sorumluluklarınız nelerdir? Bir gününüz nasıl ersağ market ? Satış alanında çalışmanın sizi tatmin eden yanları nelerdir? Satış alanında çalışmanın zor yanları nelerdir? P&G'de sizi ne motive ediyor? P&G'de yeni mezun işe alım süreci nasıl işliyor? Kendi deneyiminizi anlatır mısınız? P&G'ye katılan yeni mezunları nasıl bir kariyer yolu bekliyor? Satış departmanı ne iş yapar? Nasıl projeler üzerinde çalışıyorsunuz? İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümü size neler kattı? İşletme Mühendisliği Bölümü mezunları ne yapar? İş imkanları nelerdir? İşletme Mühendisliği Bölümü kimlere göredir? Nasıl karakter özellikleri gerektirir?