27 Mart 2017 Pazartesi

Ersağ Her Zamankinden Daha Hızlı

Ersağ Üye sistemi ile kazanç elde etme tamamen kişisel başarıya aittir. Sizin sponsor numaranızla ersağ üye olan kişilerde belirli ölçüde kazanç sağlarsınız. Ersağ üye ol, kazançlı çık sloganıyla yola çıkan ERSAĞ Orgazinzasyon Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Paz. Kendi ekibinizi kurduğunuz zaman hepiniz prim almaya başlarsınız. Ersağ üye Ol büyük bir ağdır. Her ay satış cirosundan da pay elde edersiniz. Siz ne kadar çok satış yaparsanız o kadar kariyer puanınızı yükseltir o kadar çok kazanç elde edersiniz. Üyelik ücreti bulunmamaktadır. Aldığınız ürünlerde teslim tarihinden 7 gün içerisinde hiçbir gerekçe göstermeden cayma, iade etme hakkına sahipsiniz. Ersağ ürünlerini internet üzerinden üye olarak sipariş verebilirsiniz. Ersağ temsilcisi olduğunuzda kendi ihtiyaçlarınızı katalog ücretinin üzerinden indirimli olarak satın alabilirsiniz. İstediğiniz zaman üyeliğinizden vazgeçebilirsiniz. Size uygun olan bir seçenek ile ödemenizi yapabilir, belirli bir ücretin üzerinde alışveriş yaptığınızda ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz. Ersağ Üye sisteminde satış yapma, kota doldurma, her sipariş verme gibi mecburiyetler gerektirmez. Satış yapma gibi bir zorunluluk söz konusu değildir. Eleman çalıştırmak, kira ödemek, üyelik aidatı vermek gibi masraflarınız bulunmadığından tüm kazancınız size kalmaktadır.

Ersağ


Ersağ Üye Ol Ersağ üye Ol işlemini gerçekleştirdikten sonra üyeliğiniz firma yetkilileri tarafından onaylanmasını bekleyeceksiniz. Üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal ettirebilir, bunun için herhangi bir ücret ödemezsiniz. Ersağ üyelik başvurusunda 18 yaşından gün almış olmak yeterli olmaktadır. Altınızda bulunan ersağ üye sayısı çoğaldıkça sizde ekip lideri olarak sürekli gelir elde edeceksiniz. Ersağ temsilcisi olduğunuzda üyelere özel ve kişiye özel birçok avantajdan yararlanırsınız. Üye formunu doldururken eksiksiz doldurmalı, zorunlu alanları boş bırakmamalısınız. Şti, Denizli Ticaret Odasına bağlı bir şirket olup, network marketing sistem sayesinde üyelerine de kazandırmayı amaç edinen, bunun yanında temizlik ürünlerinin çoğunda bulunan, doğaya zarar veren ve doğadan yok olmayan zararlı kimyasallardan olan fosfattan insanları kurtararak, insanların doğal ürünler kullanmasını sağlamayı misyon edinmiş, yerli malı üreten ve dünya çapında tanınmş, dünya markası olmayı vizyon edinen bir şirkettir. Ürün içerikleri bitkisel yağlardan, özlerden elde edildiğinden doğallığından ve kimyasal içermediğinden emin olabilirsiniz. İnternet sitemizden almak istediğiniz ürünlerin içeriğine dair bilgileri inceleyerek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Ersağ Üyelik Başvurusu

 Ersağ ürünlerinin içerisinde Fosfat bulunmamaktadır. LTd. Ersağ üye Ol Türkiye'nin her ilinde ve yurt dışından üye olabilirsiniz. Ersağ üyelik başvurusu firmasında her üye bir diğer üyeye bağlı çalışmaktadır. Ersağ ürünleri, onaylı ve kalite sertifikasına sahiptir. Üyelik hiçbir risk taşımamaktadır. San ve Tic. Yurt dışından yapılan üyeliklerde sponsor numarası almak için Avrupa veya Almanya'da bulunan firma büromuzun aranması gerekmektedir. Zorunlu alanları boş bıraktığınızda üyeliğiniz onaylanmayacaktır. Eğer satış yapmak istemiyorsanız üyeliğinizi sadece kendiniz için kullanabilirsiniz. Bunun dışında herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır. Siparişlerde 4 ayrı ödeme seçeneği sunulmaktadır. Ersağ'da üyelerden hiçbir şekilde üye aidatı veya başka ad altında hiçbir üyelik ücreti alınmamaktadır. Ersağ Üye Ersağ Üye olarak evinizden kazanç sağlayabilirsiniz.

Ersağ Ürünleri

Böylece herhangi bir işte çalışırken ek kazanç veya evinizden ev ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz. Herhangi bir masrafınız olmadığından sıfır risk taşımaktadır. Yerli sermaye ürünleri sattığınız için ülke ekonomisine de katkıda bulunacaksınız. Ersağ üyelik başvurusu sonrasında satış yapabilmek için 100 TL'lik alışveriş yapmanız gerekir. Firmanın bütün kazançları ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Belirli kariyer seviyesine geldikten sonra size gönderilen promosyon ve hediye ürünlerinde satışını yaparak karınızı arttırabilirsiniz. Ersağ üyeol , kurulduğu zamandan bu yana ürünlerde doğal malzemeler kullanmaya dikkat eden çevre dostu limited şirkettir. Üyelik aldıktan sonra size verilen sponsor numarası ile çevrenizdeki kişileri de üye yapabilirsiniz. Üyelik işlemlerinin tamamı ücretsizdir. Altınızda sınırsız sayıda ersağ üye alabilirsiniz. Bu nedenle sıfır sermaye ile satış yapmaya başlayabilirsiniz. Hem Türkiye'den hem de yurt dışından birçok kişi bağımsız Ersağ üyeliği yapmaktadır. Satış yapmak için üyelik açtıktan sonra dilediğiniz bir zamanda tek seferde 100 TL'lik sipariş vermeniz yeterli olacaktır. 2006 yılında Denizli'de kurulmuş olan tamamen yerli bir kuruluştur. Sizin üyeniz olarak temsilcilik ağına katılanlar da altına ersağ üye alabilmektedir. Satış yapmak için dükkan kiralamak, sermaye koymak gibi zorunluluklar yoktur.

Konsantre olarak hazırlanan ürünlerin kullanım ömrü diğer markaların ürünlerine göre daha uzun sürelidir. Ersağ Üyelik Ersağ üyelik başvurusu internet üzerinden kısa sürede yapılabilir. Üstelik kandil gibi özel günlerde ve doğum günlerinizde hediye ürünlerden faydalanabilirsiniz. Çevrenizdeki kişileri de üye yaparak kazanırken kazandırabilirsiniz. Ersağ üyelik başvurusu gerçekleştirerek risksiz para kazanmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Temizlik malzemeleri, kozmetik ürünleri, gıda takviyesi, tekstil ürünleri gibi birçok alanda ürün üretilmektedir. vebirgibiçokBubulunandadeolarakgüntarafındandünyaçıkanuygunolanveyaürünleribağlıErsağüyeüyelikSatışiçinOleldekazançhiçbirileHerhangisizesonrabaşvurususiparişözelzamanBununTemizlikBelirlibulunmamaktadırbirçoksponsoryerliyurtdışındanyapmakekonomisinesermayeüzerindenkadarolduğunuzdaalabilirsinizalışverişyapmaedersinizaidatı100temsilcisifirmaüyeliğiniziistediğinizhemoyeterliAltınızdakariyerücretikozmetikZorunlualanlarıboşürünlerdeedinenürünlerinindoğalşirkettirürünolabilirsinizalmakürünleriniçerisindekendidiğerrisknumarasıinternetetmeevinizdentamamenkatkıdasıfırSizinülkeTLlikhediyeyaparakkişileriüyeliğinizinsanlarınİstediğinizüyeliğinizdenvazgeçebilirsinizkurduğunuzseçeneködemeniziyapabilirücretinüzerindebaşarıyayaptığınızdaücretsizkargofırsatındanyararlanabilirsinizsistemindehepinizkotadoldurmavermeprimmecburiyetlergerektirmezzorunluluksözkonusudeğildirElemandetaylıkiraödemekalmayavermekmasraflarınızbulunmadığındantümkazancınızkalmaktadırişleminigerçekleştirdiktenbaşlarsınızbüyükaittiryetkililerionaylanmasınıbekleyeceksinizağdırayiptalettirebilir4cirosundansistemiücretödemezsinizbaşvurusundayaşındanalmışolmakpayolmaktadırnumaranızlaSizsayısıçoğaldıkçasizdeekipliderisürekligeliredeceksinizüyelerenekişiyeüyeleriavantajdanyararlanırsınızformunudoldururkeneksiksizdoldurmalıkişilerdeyaparsanız2006bırakmamalısınızŞtiDenizliTicaretOdasınaölçüdeşirketolupnetworkmarketingsistemsayesindeüyelerinepuanınızıkazandırmayıamaçyükseltiryanındasağlarsınızçoğundadoğayazararverendoğadanyokolmayanzararlıkimyasallardanfosfattaninsanlarıkurtararak7kazançlıürünlerkullanmasınısağlamayımisyonedinmişAldığınızmalıüretençıkçapındatanınmşmarkasıolmayıvizyonteslimtarihindeniçerikleribitkiselyağlardanözlerdenedildiğindendoğallığındankimyasaliçermediğindeneminsloganıylaİnternetsitemizdenyolaiçeriğinedairbilgileriinceleyerekçalıştırmak