27 Mart 2017 Pazartesi

Ersağ Gelecek Ürünleri

ersağ üye ol
Belirli kariyer seviyesine geldikten sonra size gönderilen promosyon ve hediye ürünlerinde satışını yaparak karınızı arttırabilirsiniz. Ersağ almış olduğunuz ürünleri 7 gün içerisinde sebep göstermeksizin cayma imkanı sunmaktadır. Her ay satış cirosundan da pay elde edersiniz. Üye olurken veya üyelik iptalinde sizden hiçbir ücret talep edilmemektedir. Evinizde kullanılan birçok yüzey temizleyici de petrol artığı gibi ciddi zararlara yol açabilen kimyasallar yer almaktadır. Üye formunu doldururken eksiksiz doldurmalı, zorunlu alanları boş bırakmamalısınız. Ersağ üye ürünlerini internet üzerinden üye olarak sipariş verebilirsiniz. Temsilcilere promosyon ürünler gönderilmektedir. Kendi ekibinizi kurduğunuz zaman hepiniz prim almaya başlarsınız. San ve Tic. 

Ersağ

Doğum günü gibi özel günlerinizde 1 ürün hediye edilir. Bu tehlikeli maddelerin hiçbiri Ersağ ürünlerinde bulunmamaktadır. Ersağ Üyelik Başvurusu Temizlik malzemeleri, kozmetik ürünleri, gıda takviyesi, tekstil ürünleri gibi birçok alanda ürün üretilmektedir. Ersağ ürünlerinin içerisinde Fosfat bulunmamaktadır. Satış yapma gibi bir zorunluluk söz konusu değildir. Ersağ temsilciliği ile bol gelir elde etmek tamamen sizin elinizdedir. Satış yapmak için dükkan kiralamak, sermaye koymak gibi zorunluluklar yoktur. Bu tür durumlarda ürünler yurt dışı alımına da uygun olduğunda size bilgi verilecektir. LTd. Sizin üyeniz olarak temsilcilik ağına katılanlar da altına ersağ üye alabilmektedir. 

Ersağ Üyelik

Üyelik hiçbir risk taşımamaktadır. Bu nedenle sıfır sermaye ile satış yapmaya başlayabilirsiniz. Sipariş verme veya kota sınırı bulunmamaktadır. ersağ üyeol bütün kazançları ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Bu nedenle iletişim bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmalısınız. Herhangi bir masrafınız olmadığından sıfır risk taşımaktadır. Bu sistem sayesinde kazanırken kazandıran bir firmadır. Ürün temsilcileri ürünlerimizin tanıtımını yaparken, ek kazanç elde etmektedir. Ersağ firmasında her üye bir diğer üyeye bağlı çalışmaktadır. Doldurulması zorunlu olan alanları boş bırakamaz, doldurmadığınız durumda ersağ üyelik kabul edilmemektedir. İnternet sitemizden almak istediğiniz ürünlerin içeriğine dair bilgileri inceleyerek detaylı bilgi edinebilirsiniz. 2006 yılında Denizli'de kurulmuş olan tamamen yerli bir kuruluştur. 

Ersağ Üyeol

Sizin sponsor numaranızla ersağ üye olan kişilerde belirli ölçüde kazanç sağlarsınız. ERSAĞ ÜYE OL Ersağ Üye Ol kazançlı çık çk modeli uzun zamandır özellikle ev hanımlarının tercih ettiği bir ek kazanç şeklidir. Üretilen ürünlerin hepsi standartlar ersağ üye ol ve kalite analizlerinden geçerek piyasaya sürülen, Sağlık Bakanlığı tarafınca onaylı bitkisel ürünlerdir. Firmamızda üretilen tüm ürünlerde bitkisel özler, yağlar ve doğal malzemeler kullanılmaktadır. T.C kimlik numarası yerine pasaport numarası veya yaşamış olduğunuz ülkede geçerli olan vatandaşlık numarası girilmesi zorunludur. Ersağ üyeleri, sipariş verirken ürünleri indirimli ve katalog fiyatlarından satın alabilirler. Altınızda bulunan ersağ üye sayısı çoğaldıkça sizde ekip lideri olarak sürekli gelir elde edeceksiniz.
ersağüyegibiüyelikSatışdaürünleriürünlerindeolaraksizepromosyoniçerisindeeldebirçokhediyeürünlerürünBubulunmamaktadırSizinvekarınızıarttırabilirsinizalmışolduğunuzkariyergünseviyesinesebepgöstermeksizincaymaimkanısunmaktadıraygeldiktencirosundansonrapay1edersinizolurkenveyaiptalindesizdenhiçbirücrettalepedilmemektedirEvinizdekullanılangönderilenyüzeytemizleyicidepetrolartığıüyeolciddizararlarayolaçabilenkimyasallaryeralmaktadırformunudoldururkeneksiksizdoldurmalızorunlualanlarıboşbırakmamalısınızürünleriniinternetüzerindensiparişverebilirsinizTemsilcilerebaşvurusugönderilmektedirKendiekibinizikurduğunuzzamanhepinizprimalmayabaşlarsınızSanTicDoğumgünüözelgünlerinizdeoledilirBelirlitehlikelimaddelerinhiçbirisatışınıTemizlikmalzemelerikozmetikgıdatakviyesitekstilalandaüretilmektedirürünlerininFosfatyapmabirzorunluluksözkonusudeğildirtemsilciliğiilebolgeliretmektamamenyaparakelinizdediryapmakiçindükkankiralamaksermayekoymakzorunluluklaryokturtürdurumlardayurtdışıalımınauygunolduğundabilgiverilecektirLTdüyeniztemsilcilikağınakatılanlaraltınaalabilmektedir7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder