13 Mayıs 2017 Cumartesi

Ersağ Üyeleri İçin Özel Fiyalar ile ÜYelik Başvurusu

ersağ üyelik başvurusuTwist Giyim San. Web sitemiz henüz sadece ersağ işlemlerinize ait kullanım yeri, toplu ulaşım operatörü, toplu ulaşım hat bilgisi, işlem tutarı ve kart bakıyesi bilgilerinin görüntülenmesi fonksiyonlarını içermektedir. Üye ersağ üyelik başvurusu profiline yeni mesajlar girme hakkı ve yetkisi sadece "Üye"lere ve "SAHİBİNDEN"e aittir. çalışmaları ile dergide yer alabilirler. 

Ersağ Üyelik Başvurusu

Bu nedenle kayıt esnasında geçerli bir email ersağ üyelik başvurusu ve telefon numarası kullanmanız verilerinizin güvenliği için önemlidir. Üye kimliğiniz konusunda bir şüphe söz konusu olursa sahibinden.com' a girişiniz engellenecektir. Kullanıcı ad ve şifresini belirlerken Türkçe harf karakterleri (ş, ö, ç, ğ, ü, ı) ile büyük harf, özel şekil veya yazı karakterleri (&, $, !, Z, >, @ vs.) seçmemelisiniz Seçeceğiniz şifre kolay hatırlayacağınız fakat başkaları tarafından tahmin edilemeyecek şekilde olmalıdır. "Alıcı" bu satın alma talebiyle ilgili ürün ve hizmeti satın almayı kabul ve taahhüt eder. Şimdiden teşekkürler. » Davet Sistemi Hesabım sayfasında bulunan "Davetiye Yolla" bağlantısı ile tanıdıklarınıza davetiye iletebilirsiniz. Yer Sağlayıcı Belge No : 581.


Ersağ Üye Ol

» Üyelik Hesabı Üye olmak için sayfanın sağ üstündeki "Üye Girişi" bağlantısına tıklayarak gelen sayfadaki "Yeni Üyelik" veya "Facebook ile Bağlan" ersağ üye ol butonunu kullanabilirsiniz. A.Ş.’nin bu yükümlülüğünü yerine etirebilmesi için müşterilerimiz ve üyelerimizin doğru ve güncel verlerini paylaşmaları gerekmektedir. Bunlara ilişkin telif hakkı ve/veya diğer fikri mülkiyet hakları ilgili kanunlarca korunmakta olup, bunlar izinsiz kullanılamaz, iktisap edilemez ve değiştirilemez.

Duyurular Yeni Arayüz ve Üyelik Sistemi Yeni websitemizle üye / bayi satış talep (sepet) sistemine geçmiş bulunmaktayız. Üyelerinizin özel ersağ üye  günlerini (doğum ve evlilik gibi) ileri tarihli toplu sms yolu ile gönderip kutlayabilirsiniz. "Portal" üzerindeki linkler vasıtasıyla erişilen portallar, internet siteleri, dosyalar ve içerikler, bu linkler vasıtasıyla erişilen portallar veya internet sitelerinden sunulan hizmetler veya ürünler veya bunların içeriği hakkında "SAHİBİNDEN"in herhangi bir sorumluluğu yoktur.

Ersağ Üyelik


5. Davet edilen üye, minimum 20,00TL ersağ üyelik ilk alışverişinde, kendisini davet eden üyeye 200 puan kazandırır. Yazmanız halinde sistem size bir uyarı mesajı gönderecektir. web sitelerinde ilan edilmiş olan (www.twist.com.tr, www.ipekyol.com.tr, www.machka.com.tr) tüm iletişim kanallarından ya da musteri@twist.com.tr mail adresinden ulaşabilir ya da web sitelerine “Hesabım” sayfalarından kendi düzeltmelerini yapabilirler.

Burak Oran 25 Aralık 2015 at 3:00 pmErbu merhaba, daha önce böyle bir eklenti duymadım fakat, kullanıcının üye olup, içerik girebildiği ve . içeriklerin sizin onayınıza sunulduğu ve içerikler yayımlandıktan sonra upvote (oylanabildiği) bir tema biliyorum. Karar gazetesinden Erol Metin'in haberine göre, Diyanet’in bu konudaki çalışmaları sürerken, cemaatlere derneklerdeki gibi üyelik ve vakıflaşma formülü gündeme geldi.

8.3. "SAHİBİNDEN", "Üye" tarafından "SAHİBİNDEN"e iletilen veya "Portal" üzerinden kendisi tarafından yüklenen bilgilerin ve içeriklerin doğruluğunu araştırmakla yükümlü ve sorumlu olmadığı gibi, söz konusu bilgi ve içeriklerin yanlış veya hatalı olmasından veya yayınlanmasından dolayı ortaya çıkacak hiçbir zarardan da sorumlu tutulamaz.