11 Mayıs 2017 Perşembe

Ersağ Üyeleri için Yeni Üyelik Sistemi

ersağ üyelik başvurusu
WP-AVADA kullanıyorum üyelik girişi ve sitemdeki spasifik konuların üyeler tarafından kendilerinin girişlerini yapmalarını istiyorum (örneğin kiralık makine,fotoğraf ) bu konu için bir eklenti arıyorum. "SAHİBİNDEN" bahsi geçen duruma ilişkin "Üye"ye herhangi bir geri ödemede bulunmayacağını, aynı şekilde "Üye" de ödemiş olduğu bedelin iadesini "SAHİBİNDEN"den talep ve dava etmeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

Ersağ Üyelik Başvurusu

11.Üye kazandığı haklarından, geçerli ersağ üyelik başvurusu dâhilinde, üyelik sona erme tarihine kadar yararlanabilecektir. Öncelikle sipariş verebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üyeliğiniz ile birlikte size ait olan anonim veya kişiselleştirilmiş tüm istanbulkart’larınızı, web sitemize kayıt ettirebilir, kaydedilmiş kartlarınızla yapmış olduğunuz yolculuklara ait ayrıntılı bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. Ancak tüm önlemlere rağmen Sistemin saldırıya ve hack girişimlerine maruz kalması, sunucu hizmeti sağlayan Bakanlık kaynaklı erişim kesintilerinin olması veya teknik bir aksaklığın oluşması durumunda son hizmet verilen saat itibari ile devam eden veya sonlanan ihaleleri iptal etme veya süresini uzatma hakkına sahiptir. 


Ersağ Üye Ol

Paz. Sitenin yazarlarına ilk şartı, dersleri kendilerinin hazırlaması yönünde olmaktadır. Alışverişle sonuçlanan her davetiye ile 200 puan ersağ üye ol . Paz. Dergi Diji Mecmua sitesinden yayınlandığı gibi, Windows, Macintosh sürümleri ve diğer sistemler için PDF olarak kendi sitesi üzerinden de bilgisayara indirilerek okunabilmektedir. A.Ş.’nin verilerinizi güncel ve doğru tutma yükümlülüğü KVKK 4. Kullanıcı, üyelik formunda yer alan bilgilerinin eksik veya yanlış olmasından doğan veya doğabilecek olan zararlardan sorumlu olup Bakanlığın hiçbir sorumluluğu yoktur.

Ersağ Üyeol

5.1.3. Bu uygulama, üye kimliğinizin ersağ üyeol ve 3. "Üye", hassaten tüketicinin korunması, fikri haklar, haksız rekabet, reklam konularını düzenleyenler dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın herhangi bir mevzuata aykırı ilan vermeyeceğini ve ilanlarında bu mevzuatlara aykırı beyanların; resim, video gibi görsellerin bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

× Adblock Uyarısı! 2002 yılından bu yana faaliyet gösteren popüler bilişim eğitim sitesi Sanalkurs.net, her tür bilgisayar programı hakkında üyelerinin kendi bilgilerini ve notlarını paylaştığı muazzam bir arşivdir. Paz. hizmet firmaları ile), bu firmalar tarafından TWIST’in faaliyetlerinin yerine getirilmesi amacı ile verilen hizmetler dahilinde kullanılması kaydıyla paylaşılabilir. Üye olduğunuzda 1,00TL değerinde 100 puan kazanırsınız. BİLİŞİM SEMİNERLERİ Sanalkurs.net, sanal eğitimlerinin yanısıra üniversitelerde de muhtelif zamanlarda uzman eğitimcileriyle ücretsiz olarak seminerler vermektedir. Oluşturacağınız Alışveriş Çeki, oluşturulma tarihinden itibaren 1 yıl geçerli olacaktır ve 1 kullanımlıktır. Bu sistemi kullanarak evden, işyerinden, cep telefonunuzdan kısacası internet bağlantısının olduğu her yerden istanbulkartınız’daki bakiyeyi görüntüleyip kart işlem hareketleriniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bununla birlikte, TWIST, işbu verileri, 15. Gayet güzel olmuş..