16 Aralık 2016 Cuma

Ersağ Helal ve Cep Dostu Ürünler Üretiyor

 Ersağ temizlik ve kozmetik ürünü üreten , üretmiş olduğu ürünlerini network marketing sistemi ile tanıtan ve satışını yapan 2006 yılında kurulmuş denizli ticaret odasına kayıtlı yerli firmadır . 

Ürün portföyüne bakıldığında 2014 yılı itibari ile toplam 88 adet temizlik ve kozmetik ürünü üreten üretici bir firmadır . 

Türkiye de ilk kez network marketin sistemi ile çalışan bir firmanın üyelerine daha iyi hizmet verebilmek adına Türkiye genelinde açmış olduğu 37 adet bürosu , 44 Büro müdürü , 1 Bölge müdürü ve 4 bölge sorumlusu ile hizmet vermektedir . 

Ayrıca Ersağ üye ol limited şirketi 2011 yılından bu güne kadar Almanya frankfurt Hanou da kurulmuş olan şirketiyle de Türkiye deki ürünlerinin tamamını tüm avrupa birliğine bağlı ülkelerde aynı sistem ile hizmet vermeye devam etmektedir.  Ersağ kurumsal bir firma olup kendi bünyesinde Ersağ üyelik Endüstriyel , Ersağ Organizasyon , Ersağ Grup , Ersağ GMBH , Ersağ Plastik Şirketler grubu ile birlikte Cleanball , Ersağ üyelik başvurusu , Ersağ Ritha tescilli markalarıdır . Üretici ve kurumsal bir firma olan Ersağ kalite yönetim sistemlerini uygulayan iso belgelerinin tümünü almış üretmiş olduğu ürünlerin tamamına fosfat analizi , Yüzey Aktif madde analizi , Domuz geni testi , Mikro biyoloji testleri , Dermotoloji testleri yaptırmış ve islami helal sertifikası almış ürünleirni prp normlarında günümüz teknolojisi ile el değmeden üretmiştir. Yaklaşık 8500 metrekarelik kapalı alanda üretim hizmeti veren ersağ üretmiş olduğu 88 Adet ürünü azami hassasiyet ve hijyen koşullarında otomasyon bir sistemle sıvı temizlik üretimi toz temizlik üretimi , Losyon üretimi ve koku üretimi alanlarında ayrı birimlerde üretmektedir . Üretilen her ürün üyelere ulaşmadan Fiziki kontroller yapılır . Bitmiş ürün raflarından vardiya sistemi ile çalışan sevkiyat hızlı ve güvenli bir şekilde üyelere ulaştırılmaktadır .