23 Aralık 2016 Cuma

YÜZ TEMİZLEME SÜTÜ 200 ML - Ersağ Üye

Ersağ firması bayanların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir ürüne sahip özellikle ersağ üyelik başvurusu yapan üyeler tarafından kullanıldıktan sonra kullanıcılarının müdavimi olduğu bakım ürünlerinden birini sizlere tanıtmak istiyorum .

Bayanların gün içinde yüzlerinde oluşan kirleri ve makyaj artıklarını temizlemek için en uygun yüz temizleme sütü siz değerli kullanıcılarımız için formülize edilmiş bu ürünü çok beğeneceksiniz . Eğer ersağ üyelik yapmadıysanız hemen üyeliğinizi tamamlayarak istediğiniz ürünü satın alarak başlayabilirsiniz .

Bu ürünü kullandığınızda yüz temizleme sütü cildinizi tonik ve bakım kremine hazırlar böylelikle daha derinlemesini bir bakım sağlamış olursunuz . Bu ürünü günde iki defa yada sadece akşamlar kolayca ve güvenle kullanabilirsiniz Üründen elinize bir miktar alın ve yüzünüzde bir kaç noktaya azar azar sürün ve sornasında yedirin işte bu kadar .

21 Aralık 2016 Çarşamba

Ersağ Çamaşır Aktif | Ersağ Üyelik

Ersağ tarafından üretilen çamaşır aktif ürünü bir önceki makalemizde tanıtımını yaptığımız Ersağ çamaşır tozu ile beraber kullanıldığında çamaşır tozunu aktife eden bir üründür . Bu ürün genelde çamaşır tozu ile beraber kullanılıyor .Çamaşır aktif ürününü tek başına kullandığınız zaman kireç önleyici , leke çıkarıcı yada yumşatıcı gibi düşünülse de böyle bir ürün değildir . Bu ürün sadece çamaşır tozu ile beraber kullanılır ve yine diğer ürünlerimizde olduğu gibi konsantre bir üründür .

Çamaşır aktif ürününü satın almak isteyen okurlarımızın tek yapması gereken Ersağ üyelik başvurusu yapmak yada daha önceden ersağ üyeol yapan bayilerimizden birinden bu ürünü sipariş vermek olacak .

Çamaşır Aktif Nasıl Kullanılır ? 

Ersağ çamaşır aktif ürünü kullanımı gayet kolaydır . Biraz öncede söylediğimiz gibi bu ürün ersağ çamaşır tozu ile beraber kullanılan çamaşır tozunu aktive eden bir üründür tek başına kullanılmaz . Beyaz çamaşırlarda 1 kapak ana yıkamalarda ize 3 kapak  kullanılır. Eğer ön yıkamasız olarak çamaşırlarınızı yıkayacaksanız böyle bir durumda ise 4 kapak dolusu ana yıkama gözüne çamaşır aktif koyarak çamaşırlarınızı güvenle yıkayabilirsiniz. Çamaşır aktif ürünümüz diğer ürünlerimizde olduğu gibi fosfat içermez bu konuda bilgi vermek istedik .

20 Aralık 2016 Salı

Ersağ Esila ve BKR Parfümler Satışta

Eğer etkileyici bir parfüm arıyorsanız şu anda buldunuz . Esila bayan parfümü bir çok bayan tarafından denendi ve üzerinizde bıraktığı hoş kokusu ile çevrenizdekileri derinden etkiliyor . Esila parfüm satın almak için ersağ üyelerini arayabilir yaya Ersağ üyelik başvurusu yaparak bu parfümü indirimli olarak satın alabilir ve aynı zamanda alıp arkadaşlarınıza da satışını yapabilirsiniz .

Ersağ BKR parfüm ise erkekler için satışa sunuldu. Bayanlar tarafından beğenilen bir erkek kokusu olan BKR kullanmaya başladığınızda artık müdavimi olacaksınız . Bu değerli parfümü özel günlerde kullarak ilgileri üzerinize çekebilirsiniz . BKR ile insanların üzerinde etkileyici bir hatıranız kalacak .

Ersağ üyelik yaparak tüm bu ürünleri indirimli olarak satın alabilir yada sizde bir ersağ satıcısı olabilirsiniz . Üyelik yaptıktan sonra %10 ile %33 indirim alabilirsiniz .

17 Aralık 2016 Cumartesi

Ersağ Genel Temizlik 1000 ML

 Ersağ ürünleri konsantre olduğu için aynı işi yapan kimyasal ürünlere göre hem daha ucuz hemde daha ekonomiktir. Genel temizlik ürünü sudan etkilenmeyen kalebodur , parket v.b. gibi yerler için üretilmiştir . Genel temizlik ürünü kokusu ile de sizi farklı diyarlara taşıyacak bir kere kullandığınızda artık başka bir ürün kullanmak istemeyeceksiniz . Ersağ üyelik sonrasında bir çok üyenin ilk satın aldığı ürün olan genel temizlik ürünümüz temizlik yapacağınız yerin kirlilik durumuna bağlı olarak 1 litre suya 1 kapak yada 2 kapak Ersağ genel temizlik ürünümüzden koymanız yeterli olacaktır .

Genel Temizlik 10000 ML 

Genel temizlik ürünümüz diğer ürünler gibi konsatre ürün olduğundan 1000 ml konsantre genel temizlik ürünü ile yaklaşık olarak 35-40 lt temizleme sıvısı elde edersiniz . Bu kadar temizlik maddesi ise size baya bir zaman yetecektir . Genel temizlik maddemizde de diğer ürünlerimizdeki gibi içeriğin de fosfat yoktur bu Ersağ ürünlerinin en büyük özelliğidir .  [ ersağ üye ol ]
Genel temizlik ürünümüzü farklı şekillerde kullanan kullanıcıları da internet üzerindeki videolarda gözlemliyoruz . Bu ürün evimizde banyoda mutfakta ve hijyen gereksinimi olan her yerde güvenle kullanabilirsiniz . Genel temizlik ürünü bir çok insan tarafından kullanılan ve biraz öncede söylediğimiz gibi bir kere kullananların bir daha vazgeçemedikleri bir üründür . Genel olarak ersağ ürünlerini incelediğimiz zaman aslında tüm Ersağ ürünler alışkanlık yapan ürünlerdir . Youtube üzerinden çeşitli ev hanımları ve Ersağ satıcıları tarafından hazırlanan videoları incelediğiniz zaman bir adet bir olumsuz yorum göremezsiniz. Bir çok videoda aklınıza bile gelmeyecek tarzda test yapılıyor ve Ersağ ürünlerinin ne kadar kaliteli ürünler olduğu gözler önüne seriliyor . Bir sonraki makalemizde görüşmek üzere , bizi takip etmeye ve yazılarımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşmaya devam edin .

16 Aralık 2016 Cuma

Ersağ Helal ve Cep Dostu Ürünler Üretiyor

 Ersağ temizlik ve kozmetik ürünü üreten , üretmiş olduğu ürünlerini network marketing sistemi ile tanıtan ve satışını yapan 2006 yılında kurulmuş denizli ticaret odasına kayıtlı yerli firmadır . 

Ürün portföyüne bakıldığında 2014 yılı itibari ile toplam 88 adet temizlik ve kozmetik ürünü üreten üretici bir firmadır . 

Türkiye de ilk kez network marketin sistemi ile çalışan bir firmanın üyelerine daha iyi hizmet verebilmek adına Türkiye genelinde açmış olduğu 37 adet bürosu , 44 Büro müdürü , 1 Bölge müdürü ve 4 bölge sorumlusu ile hizmet vermektedir . 

Ayrıca Ersağ üye ol limited şirketi 2011 yılından bu güne kadar Almanya frankfurt Hanou da kurulmuş olan şirketiyle de Türkiye deki ürünlerinin tamamını tüm avrupa birliğine bağlı ülkelerde aynı sistem ile hizmet vermeye devam etmektedir.  Ersağ kurumsal bir firma olup kendi bünyesinde Ersağ üyelik Endüstriyel , Ersağ Organizasyon , Ersağ Grup , Ersağ GMBH , Ersağ Plastik Şirketler grubu ile birlikte Cleanball , Ersağ üyelik başvurusu , Ersağ Ritha tescilli markalarıdır . Üretici ve kurumsal bir firma olan Ersağ kalite yönetim sistemlerini uygulayan iso belgelerinin tümünü almış üretmiş olduğu ürünlerin tamamına fosfat analizi , Yüzey Aktif madde analizi , Domuz geni testi , Mikro biyoloji testleri , Dermotoloji testleri yaptırmış ve islami helal sertifikası almış ürünleirni prp normlarında günümüz teknolojisi ile el değmeden üretmiştir. Yaklaşık 8500 metrekarelik kapalı alanda üretim hizmeti veren ersağ üretmiş olduğu 88 Adet ürünü azami hassasiyet ve hijyen koşullarında otomasyon bir sistemle sıvı temizlik üretimi toz temizlik üretimi , Losyon üretimi ve koku üretimi alanlarında ayrı birimlerde üretmektedir . Üretilen her ürün üyelere ulaşmadan Fiziki kontroller yapılır . Bitmiş ürün raflarından vardiya sistemi ile çalışan sevkiyat hızlı ve güvenli bir şekilde üyelere ulaştırılmaktadır . 




15 Aralık 2016 Perşembe

Ersağ Nedir ?

Ersağ nedir sorusu herkese göre farklı cevapları kendi içinde barındırabilir . Örneğin ersağ ürünleri satanlar için ersağ her şeyi ile %100 kaliteli olarak üretilen çevreci deterjanlar ve kozmetik ürünleryiken , Ersağ kullanıcıları için bir yaşam tarzı diyebiliriz . Eğer daha önce ersağ firması ile tanışmadıysanız ilk duyduğunuzda ersağ kelimesi sizin için hiç bir şey ifade etmeyecektir ama küçük bir araştırma ile internet'te Ersağ ile ilgili birçok bilgiye ulaşabilirsiniz .

Ersağ Ürünleri

Ersağ ürünleri tamamı ile kaliteli ürünlerdir . Bu konuda internet'te ve youtube'da yüzlerce video bulabilirsiniz . kaliteli olmasının yanı sıra ersağ ürünleri tamamı ile Türk malıdır . Ersağ ürünleri %94 bitkisel içeriklidir dolayısı ile insan sağlığına zararlı kimyasallar içermez . Helal sertifikası olan ve Türk malı olan tek kozmetik ve temizlik malzemeleri Ersağ markası ile karşımıza çıkmıştır .

Ersağ Nedir ?

Ersağ ürünleri ve ürünlerin ambalajları tamamı ile kaliteli ve geri dönüştürülebilir malzemelerden yapılmıştır , dolayısı ile insan sağlığına zararlı kimyasallar kesinlikle içermez . Ersağ ürünlerini kullandığımızda çevreyi ve suyu kirletmeyiz , Topraklarımız çoraklaşmaz. Ersağ ürünleri kesinlikle fosfat kimyasalı içermez .

Ersağ Üyelik İle Para Kazanabilir Miyim ?

Ersağ üyelik ile ersağ ürünleri alabilir ve aynı şekilde ersağ ürünleri satışı yapabilisiniz . Ersağ üyelik ücreti yoktur ayrıca sipariş sınırı ve her ay sipariş verme zorunluluğu da yoktur . Ersağ üye olduğunuzda herhangi bir alışveriş yapmamış bile olsanız aylar sonra ilk siparişinizi yapabilirsiniz bu konuda ersağ sizi sipariş vermeye zorlamaz .