2 Mart 2019 Cumartesi

Ersağ üyelik girişi

Umarım, bu zorluklara hazırdır ve kendini kanıtlamak, hata yapmak ve en önemlisi şirketin kamusal yüzünden daha fazla olmak için yeterli şans verilecektir. ersağ Ne Bayan Whelan, ne de Bay Stafford bir koreograf ve bu güzel bir şey: City Ballet ihtiyacı Olan son şey, Bay Martins birbiri ardına vasat Bale öğretmek iken, 1990'ların karanlık dönemine geri dönmektir. Ama günlük görevleri ne olacak? Görünüşe göre Bay Stafford yetkiye sahip olacak: şirketi ve okulu çalıştırmak ve kimin dans ettiğine karar vermek. Ancak City Ballet'in son döküm seçeneklerinden bazıları sorgulanabilir olmuştur; arkadaşlar, bölüm için en iyi dansçı yerine arkadaş döküm gibi, zaman zaman rahatsız edici bir şekilde hissetti.

Doçent Sanat Yönetmeni olarak, Bayan Whelan koreograflar, besteciler ve diğer sanatçıların yanı sıra koçluk ve öğretim tarafından programlama ve devreye alma çalışmaları üzerinde durulacak. Şirketten ayrıldıktan sonra, çağdaş dansı keşfetmeye ve Kyle Abraham da dahil olmak üzere Bale dünyasının dışındaki koreografilerle çalışmaya başladı. Tadı, merak etmeye devam ettiğim bir şeydir — düet programı için "huzursuz yaratık", hareketin vücudunda ortaya çıkan danstan daha fazla nasıl hissedeceğine dayanan koreografiye çekildi.

Yeni pozisyonunda, büyük resmi görebilmeli. Ancak umut için bir sebep var: Son projesi , büyük postmodern koreograf olan Lucinda Childs'ın bir eseridir.ersağ üye Birçok şehir Bale Dansçısı, özellikle genç olanlar, yıllardır Avrupa'da Bale koreografisi yapan Bayan Childs'ı hiç duymamışlardır. Bayan Whelan'ın yeni işi, teknik ve müzikalite, Bale ötesinde bazı dans tarihi, çağdaş ya da şehir içi dans dünyaları arasında bir köprü ve daha klasik uptown muadili olmak için bir fırsattır.

Bayan Whelan dünyaya çıkıyor-son zamanlarda, onu New York Live Arts ve Modern Sanat Müzesi'nde gördüm. Lincoln Center dışında dans içinde neler olduğunu bilmek son derece önemlidir: Bu fikirler hakkında ve Bayan Whelan kendi kariyerine, özellikle emeklilik sonrası, sağlam bir kavrayışa sergilemiştir beden değil aynı zamanda bir sanat formu.

Tiyatro güncelleme bültenine kaydolun
Her hafta, üst hasılat Broadway gösterileri, son değerlendirmeleri, eleştirmenlerin seçtikleri ve daha üstünde kalmak.

KAYDOLMAK
Ama şehir Balesi dışında dans keşfetmeye başlamadan önce bile, Bayan Whelan her zaman farklı bir balerin çeşidiydi. Köşeli, modern ve keskin olduğu için hatırlanan ersağ üyelik City Ballet'teki son yıllarında, sahnede durmasını izleyen melek otoritenin bir dansçısına dönüştü ve size titreme verebilir. Bir dansçının typecast olmak için bir kariyer harcamak zorunda olmadığını biliyor. İnfantilism karşı mücadele, özellikle de kadınlar arasında olacak.

Tıpkı yaptığı gibi bir dansçı değişebilir ve şehir Balesi de değişecektir. Sahnede yaptığı konuşmada, şirketin gücünün her zaman dansçılarının bireysel yeteneklerinden nasıl geldiğinden bahsederek, " güçlü bir birlik duygusu ile bir araya geldi” dedi. "Bu gece birleştik ve Tarih yapıyoruz."İyi ve doğruydu.

1 Mart 2019 Cuma

Ersağ üye bağışları başladı

Washington-meydan okuyan bir Başkan Trump Perşembe ersağ günü, sınır duvarı üzerinde Kongre ile müzakere etmekten vazgeçtiğini ve ortaklarını esir alan soruşturmalarda herhangi bir yanlış yapma önerisini reddetse bile kendi başına inşa edeceğini açıkladı.

Oval ofisteki bir röportajda, Bay Trump görüşmeleri “zaman kaybı " olarak nitelendirdi ve resmi olarak iki hafta içinde sona erdiğinde büyük olasılıkla kendi başına harekete geçeceğini belirtti. Aynı zamanda, Çin ile bir ticaret anlaşmasına ulaşma konusunda iyimserlik dile getirdi ve istihbarat şefleriyle orantısız kalmayı reddetti.

Bay Trump,” Nancy Pelosi, yaptığı şeyi yaparak ülkemizi çok kötü bir şekilde incitiyor ve nihayetinde masayı çok güzel ayarladım " dedi. Hükümeti tekrar kapatmaktan bahsetmedi, ona geri dönen bir hareket, ama bunun yerine duvarı inşa etmek için ulusal bir acil durum ilan etmeyi planladığını önerdi. "Masayı ayarladım" dedi. "Yapacağım şeyi yapmak için sahneyi belirledim.”

Geniş bir konu yelpazesine hitap eden Bay Trump, ersağ üye Başkanlığının çoğunu tüketen soruşturmaları fırçaladı ve avukatlarının Başsavcı Yardımcısı Rod J. Rosenstein tarafından güvence altına alındığını ve başkanın kendisinin bir hedef olmadığını söyledi. Bay Trump,” avukatlara bir konu olmadığımı, hedef olmadığımı söyledi " dedi. Ancak durum böyle olsa bile, Olası görevden alma duruşmaları için meselenin eve yönlendirilip yönlendirilmeyeceği bilinmiyor.

Başkanla yapılan röportajdan alıntıları okuyun .]

Bay Trump, geçen hafta WikiLeaks ve 2016 seçimlerinde yayınlanan çalıntı demokratik e-postalar hakkında suçlanan uzun zamandır ortak olan Roger J. Stone Jr. ile hiç konuşmadığını ve bunu yapmak için kimseyi yönlendirmediğini ekledi.

"Hayır, yapmadım. Bu konuda Bay Stone ile konuşmaktan hiç bahsetmedim” dedi. Bay Stone'la WikiLeaks hakkında iletişime geçmelerini Hiç kimseye talimat verdi mi? ” Hiç olmadı, " diye tekrarladı.

Başkan, ekibinin 2016 kampanyasının yüksekliğinde Moskova'da inşa etmek istediği Önerilen Trump kulesinin önemini reddetti ve kampanyada ne kadar geç kaldığını kendi avukatının hesabını reddetti. Ayrıca, savcılarla işbirliği yapan eski ortaklarla ilgili Twitter mesajlarının kurcalanmaya tanık olduğunu da reddetti.