5 Ocak 2017 Perşembe

Ersağ Ütü Spreyi - Ersağ Üyelik

ütü spreyi
Tüm hanımların en büyük kabuslarından biri bulaşık diğeri ise ütü yapmaktır . Bu gün sizlere bulaşıktan değil ama ütü yapmaktan bahsedicem. Ersağ firması siz hanımların bu ütü derdine son vermek için geliştirdiği bu ütü spreyi sayesinde ütü yapmak kabus olmaktan zevk haline gelecek . Ersağ üyelik başvurusu yapmanızın ardından hemen bu üründen sipariş verebilirsiniz.

Ersağ ütü spreyi sayesinden ütülenmesi zor elbiseler, kırış buruş olmuş giysilerinizi tek seferde zahmetsizce ütüleyebileceksiniz .  Bu Ersağ ütü spreyimiz de diğer ürünlerimiz gibi konsantre bir ürün olduğundan dolayı uzu süre kullanabilirsiniz.

Ersağ ürünlerini satın almadan önce daha önce ersağ üye ol muş bir ersağ satış temsilcisi vasıtası ile ersağ üyelik başvurusu yaparak üyeliğinizi tamamlayabilir ve sonrasında hemen siparişinizi verebilirsiniz . Ersağ ürünlerinin kalitesini denemek için acele etmenizi öneriyoruz .

4 Ocak 2017 Çarşamba

Ersağ Goji Berry Kremi 50 ML

Goji berry meyvesi ülkemize tibet üzerinden gelen bir meyvedir . Bu meyvenin halk içindeki farklı isimleri kurt üzümü ya da mutluluk meyvesi olarak da bilinir . Goji Berry meyvesi polisakkaritler ve çok güçlü antioksidanlar sayesinden serbest radikaller ile ve erken yaşlanma ile savaş halinde olan bir meyve olduğu bilim adamları tarafından ön görülmüştür.  Ersağ firması bu meyveyi sizler için alıp 50ml lik paketler halinde kremini yaptı ve şimdi sizlerin kullanımına sundu.

Goji Berry kremini satın almak için ersağ üyelik başvurusu ardından ilk siparişinizi verebilirsiniz . Ersağ üyelik sonrasında sipariş verme zorunluluğu yoktur ayrıca üyelik tamamen ücretsizdir . Eğer ersağ üye ol istemiyorsanız daha öncede ersağ üyelik yapmış bir satış temsilcisinden istediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz.


Ersağ Üyelik Başvurusu

3 Ocak 2017 Salı

Ersağ Üye Ol

Ersağ ürünlerini satmak için ersağ üyelik yapmanız gerekmektedir. Ersağ firmasına üye olduktan sonra ise firma tarafından belirtilen hususları otomatik olarak kabul etmiş olursunuz . Her ersağ üyesi ersağ organizasyon firmasının bağımsız üyesi olduğunu kabul etmiş sayılır .  18 yaş sınırı vardır dolayısı ile 18 yaşından küçük olanların ersağ üyeol kabul edilmez .

 Ersağ ürünlerinden satın aldığınızda 100 tl üzerinde sipariş verirseniz kargo ücreti ödemek zorunda kalmazsınız . Yaptığınız satışlardan kazandığınız primler ersağ firması tarafından her ayın sonunda banka hesabınıza havale edilir . 

Network marketing sistemi ile çalışan firmalar arasından bir firma seçmek istersniz tamamı ile türk ayrıca satılan ürünlerin tamamını kendi yapan bu firma ile mutfak masraflarınızı ve hatta çok daha fazlasını kazanabilirsiniz tek yapmanız gerek Ersağ üyelik başvurusu yapmaktır .

2 Ocak 2017 Pazartesi

Ersağ Akgünlük - Ersağ Üyelik Başvurusu

Ersağ firması tarafından üretilen Akgünlük yani diğer adıyla Boswellia Serrata bir gıda takviyesidir . Bu ürün ile ilgili her türlü ayrtıntılı bilgiye google üzerinden arama yaparak ulaşabilirsiniz . Ersağ üyelik tarafından üretilen bu gıda takviyesinde kesinlikle dolgu maddesi yoktur bu yüzden diğer aynı tarzdaki ürünler ile karşılaştırmayın .

Ürün içeriği Akgünlük Ekstraktı


Akgünlük ekstraktı tabletinin iki tanesi ortamala olarak 920.20 mg kadar tutuyor . Bu ürünü kullanırken bul su tüketmenizi tavsiye ediyoruz sabah ve akşam olmak üzere iki kapsül kullanabilirsiniz . Ersağ üyelik başvurusu yaptıktan sonra bu üründen kolayca satın alabilirsiniz .

Uyarı Bilgileri: Takviye edici gıda olarak tüketilir. Tavsiye edilen günlük dozu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. İLAÇ DEĞİLDİR. Hastalıkların önlenmesi ve tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız. Emniyet bandı kopmuş ambalajları satın almayınız. Seri numarası üretim tarihidir. Son kullanma tarihine kadar tüketebilirsiniz. Üretim ve son kullanma tarihi ambalaj üzerindedir.


Uyarı:  Sağlık ve kozmetik kategorisinde listelenen ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi ve özellikle hastalık olarak kabul edilen ve tedavi edilmesi gereken hastalıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı oluğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmesi yasaklandığından ürün açıklamalarını yazmak yasaktır.